Over ons

Selina van Hulzen

Is moeder van 3 kinderen Mads, Lou & Zeger waarvan twee kinderen naar Morna International College gaan. Zij is getrouwd met Jurjen van Hulzen Ibiza Interiors en woonachtig op Ibiza sinds 2015. Selina is eigenaresse van d-a-y kinderdans en barreconcept en initiator van Nederlands onderwijs op Ibiza (NOOI). Selina werkt sinds 2008 als bevoegd (Montessori) leerkracht in het basisonderwijs, waarvan merendeels in Amsterdam op Montessorischolen.

 

Daarnaast heeft zij 2 jaar als dansdocent gewerkt en een programma voor peuters en kleuters ontwikkelt ‘dans & taal’. Zij was in Amsterdam taal-coordinator voor het Voor-en Vroegschoolse Educatie programma ‘VVE’. Dit programma is ontwikkeld door de Nederlandse gemeenten om extra ondersteuning te bieden aan NT2 leerlingen, kinderen met Nederlands als tweede taal, door een samenwerking te creëren met creches, peuterspeelzalen en kleutergroepen van het basisonderwijs.

Nederlands Onderwijs Op Ibiza heeft als ambitie zich in het schooljaar 2019- 2020 aan te sluiten bij de NOB en zal een bestuur vormen bestaande uit:

George Kuijl – Penningmeester

Vader van 2 dochters die beiden langere tijd op Morna International College hebben gezeten. Dochter Pippa zit momenteel nog in secondary en doet haar A-levels. George kan met zijn kennis en ervaring van het eiland en het onderwijs op Morna ons uitstekend adviseren.

Jurjen van Hulzen – Secretaris & Marketing en content

Jurjen van Hulzen is getrouwd met Selina, en samen hebben zij drie kinderen waarvan er twee in primary op Morna International college zitten. Jurjen is architect en interieurarchitect, en runt zijn eigen ontwerpstudio en interieurzaak ‘Ibiza Interiors’ op het eiland. Hiernaast is hij mede-initiator en uiteraard supporter van NOOI.

Adrian Massam – headmaster Morna International College

Adrian is onderdeel van de schoolleiding en tevens aanspreekpunt betreffende organisatorische kwesties en de toekomstige uitbreidingsplannen.